Nová spolupráce s Walrus Oil

3 minutky čtení

Věřte nebo ne, ale opět jste nás posunuli na další level. Jupiiiii !!!

To že si u nás můžete koupit komplet konferenční stolky, jídelní stoly, samotné hairpin nohy či železné industriály nebo i klidně surový vysušený kulák, možná už víte.

Často nám píšete věty typu: "Chci si to udělat sám.", "Udělal bych si to sám líp, levněji", my to bereme jako výzvu! I díky tomu nabízíme tyto možnosti, koupit všechno zvlášť, všechny potřebné puzzles, ze kterých si poskládáte vlastní dílo. Jako poslední chybějící dílek k téhle skládačce nám v nabídce chyběla jedna z veledůležitých a nepostradatelných věcí. A tím je ošetření dřeva, které ho chrání a zároveň dodá ten nepostradatelný šmrnc.

Vybrali jsme logicky Walrus Oil, protože ho máme leta ověřený a máme na něj skvělý feedback, navíc tato firma sdílí mnoho našich hodnot co se týká postoji v přístupu k práci, k přírodě i k celkové udržitelnosti toho všeho, o co se tu snažíme. 

 

 

A proč právě zmíněný Walrus Oil?

Walrus Oil je vyrobený na přírodní bázi, bez přidaných toxinů a syntetických látek. Je tak vhodný pro styk s potravinami, dřevo hezky chrání, odpuzuje vodu, zbytky jídla a dřevo zanechává dokonale hladké s jemně výraznými tóny. Po aplikaci je povrch spíše matný, zvýrazňující strukturu přírodního dřeva.

Zde jsou hlavní výhody Walrus oleje:

  • 100% pro styk s potravinami
  • Bez toxinů a syntetických látek
  • Odpuzuje vodu
  • Zvýrazní a zjemní tón dřeva
  • Obsahuje vitamín E (antioxidant)
  • Lze použít i pro dětské hračky 
  • Certifikát pro Vegetariány
  • Lze použít i s produkty od jiné společnosti
  • Lze použít i na epoxidovou pryskyřici

 

 

No a jelikož víme, že i kromě kvality, je pro vás důležitá cena, tak jsme se rozhodili navázat spolupráci přímo se samotným výrobcem a stát se tak jeho oficiálním distributorem. Všechno je tak skladem a za nejlepší cenu!

 

Oficiální stránky Walrus Oil Europe

 

Pro Walrus Oil se můžete stavit kdykoliv v otevírací době na naší prodejně. Jako jediné v Praze. :)

 

Děkujeme a budeme se těšit na další skvělou inspiraci.  

 

Zdraví Lenka z týmu Treesome.

 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.