Co mají společného Treesome, Fotověci a Hobbyvěci? Treesome!

Dlouho jsem tu nenahodil žádnej příspěvek. Abych se naladil na správnou vlnu, tak jsem si pročítal náš blog. Prohlížel si témata jednotlivých článků a uvědomil jsem si jednu zásadní věc.

Jako firma máme stále spoustu jiných aktivit a byznys Treesome stále není žádný velký šlágr, co se týká ekonomiky👀. ALE je to naprostá bomba, co se týká navazování nových spoluprací, cestování za zákazníky, vymýšlení úplně nových procesů, produktů nebo bohulibých😇 činností. A stále rosteme, stěhujeme se, nakupujeme nové technologie, vyvíjíme nové IT systémy, zefektivňujeme skladování a logistiku. A všechny tyto činnosti nás každý jednotlivý den posouvají mílovými kroky dopředu.

Občas je to v tom kole si těžký ten progress uvědomit, ale stačí si vzpomenout, kde jsme byli a na čem jsme pracovali třeba jen 3 měsíce zpátky. Pro nás je to prostě jako pravěk. Treesome nám tak stále slouží jako generátor radosti z práce a také - a o tom tu hlavně mluvím a dále to rozvedu. Slouží jako inkubátor nových nápadů, příležitostí, pokusů a následně selhání a občas i úspěchů💪🏿.

Díky tomu, že jsme potřebovali produkty Treesomu pořádně vyfotit, tak jsme si na to udělali rovnou celý eshop s foto a video technikou Fotověci a poskytujeme i různé návazné mediální služby. Bez Treesome by nebylo nic. 

 

 

Díky tomu, že jsme potřebovali nějakým způsobem opracovávat dřevo, tak jsme si na to udělali rovnou celý hobby eshop s produky do dílny Hobbyvěci, krom opracování dřeva jsou zde k dispozici i různé další hobby produkty do dílny nebo na zahradu. Bez Treesome by nebylo NIC☠️.

 

 

Těch příkladů je celá řada, zmínil jsem jen ty nejdůležitější, které nám zabírají nejvíce času a také nás nejvíce baví. Vždycky to beru tak oklikou, ale nebojte⚠️, už se konečně dostáváme k meritu věci.

V rámci Hobbyvěcí a polemiky o tom, jak bychom ty svoje byznysy mohli ještě více propojit nás napadlo, že kategorii dílny šoupneme i na Treesome. Hodně z vás jste totiž domácí kutilové, co si rádi hrají se dřevem a obecně s designem, tak bychom vám rádi nabídli pomocníky, které pomáhají nám a stejně tak by mohly pomoct i vám, co myslíte? Mrkněte na to! Nejsou to jen produkty co nabízíme, velice nám záleží na odbornosti a vzdělání👨🏽‍🎓 a tak se pravidelně školíme a na infolince vám s radostí pomůžeme a vybereme pro vás na míru ideální stroj. A nebo se u nás prostě rovnou stavte v pražské prodejně a vyřešíme to osobně! 

 

 

Zdraví Luboš. Ředitel kolotoče.

jfjoejfo

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.