Jeden velkej kolotoč

 

3 minutky čtení

Trochu té nostalgie

Už dlouho tu nebyl žádný update. Tímto článkem bych tak ráda navázala na náš úplně první článek - on nás.  

Připadá mi to jako včera, kdy Luboš a jeho táta vytvořili jejich první kuláč. Všechno to začalo ve stodole a pokračovalo přes různé spolupráce v Bolce, Plzni. Pak přišlo na řadu stěhování z Řep na Nádražní ulici v Praze 5. Tohle stěhování byl pro nás obrovský krok dopředu, mohli jsme si najednou dovolit větší zásoby hairpin a podnoží, abychom zvládali uspokojovat poptávky včas a zároveň jsme nemuseli balit balíky "na koleni" ve stísněných prostorách. Skvělé také bylo to, že jsme měli konečně malou prodejnu alá showroom spolu s naším druhým eshopem Fotověci a mohli tak stolky vyrobit do zásoby a vystavit je rovnou k prodeji.

 

Showroom Nádražní 3

 

No a od tohoto stěhování v prosinci 2020 uběhly necelé dva roky a odehrálo se u nás spoustu změn. Jednou z nich bylo to, že Dreamstock, Lubošův první eshop s módou pomalu a jistě končí. Zasáhl ho brexit, covid a drtivá konkurence - it. Smířili jsme se s tím ale rychle, protože Treesome pro nás byl velká výzva, do které jsme se mohli alespoň pustit naplno. A tak jsme postupně začali uvolňovat regály pro Treesome a druhý eshop Fotověci. (Můžete nám pomoct uvolnit ještě poslední regály - jsou tam naprosto fantastické slevy :)). 

 

Přišel problém = nové řešení.

Poptávka po kovovýrobě začala stoupat skokovým tempem a tak jsme začali na klasiku trochu nestíhat. Nestíhání je ale ještě v pohodě, máme to vlastně rádi, protože to motivuje k tomu být lepší, efektivnější a rychlejší. Hned na to přišla ale velká krize, která se nás všech dost citelně dotkla, a to válka na Ukrajině. Železo bylo nedostupné a razantně podražilo. Náš kovář Filip se v tu chvíli rozhodl, že si chce od kovařiny odpočinout a vrtnout se do trochu jiného odvětví. Pro nás další rána. Netrvalo to ale dlouho a oslovil nás kamarád Vítek, že by pro nás v Jeseníku podnože rádi vyráběli. A tak jsme vyzkoušeli pár vzorků a plácli jsme si. 

 

Jupííí, přichází další stěhovačka.

Situace se železem se uklidnila a kovovýroba v Jeseníku se skvěle rozběhla, začalo přibývat spoustu novinek, ale najednou jsme zjistili, že se začínáme pěkně tísnit. Dařit se totiž začalo i našemu eshopu Fotověci a tak jsme zaplnili nejen regály ve skladu, ale i kancelář o nové tváře. 

Takže začátkem podzimu 2022 přišlo velké šéfovské rozhodnutí, potřebujeme víc místa a reprezentativnější prodejnu pro designové stolky. Jak už to tak bývá, sehnat pěkný prostor za dobrý peníz v centru Prahy, je fakt oříšek. A hlavně, nikdy se nic neobejde bez komplikací, a že nás jich na cestě za novým prostorem hned několik potkalo. :D Všechno se tak posunulo a až v půlce října 2022 se zadařilo a začalo velké stěhování části naší prodejny do nového prostoru, přímo v centru Prahy - na Anděl. Prostor v ulici na Nádražní nám ale zůstal a stále je výdejním místem našich industriálních podnoží.

 

Nová prodejna Lidická 28, Praha 5

 

Z našeho nového prostoru jsme nadšení každý den, stolky hned lépe vyniknou a můžete tak omrknout i třeba masivní stůl, který se nám na předchozí prodejnu nevešel. Tak se klidně stavte, budeme jenom rádi. :)

 

 

 

V tomhle kolotoči stěhování jsme také nabrali nové kolegy, bez kterých bychom to vůbec nezvládli. Tímto ještě jednou díky kluci! 

No, co je ale důležité, možná jsme malinečko zaostávali na sociálních sítích, ale pilně jsme pracovali a neustále pracujeme na spoustě novinkách, a to nejen v kovovýrobě, ale i dřevovýrobě.

 

Pro ty, co nás už pravidelně sledují, se budu možná už opakovat, ale to vy jste pro nás ten hnací motor a neuvěřitelná inspirace. Díky, že s námi jste. ❤️ 

 

Za tým Treesome,

zdraví Léňa

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.