Hairpin nohy fail.

2 minutky čtení.

8688E2BD-2BAC-4A3B-AFE2-ECE65A3C0DCC_1Moje jméno je Luboš Nouzák a celý život jsem zastáncem názoru, že nezáleží ani tak na rozměru problému jako na způsobu jeho řešení. Tak teď se jdu tedy snažit:). Došly nám hairpin nohy. Obchod jsme zakládali s tím, že si budeme sami a poctivě vyrábět dřevěné stolkyCož samozřejmě také děláme:). Ale nohy vyrábíme externě, protože nejsme tak šikovní, abychom dokázali tak dobře vyrábět i z oceli.  I tak ale pečlivě kontrolujeme kvalitu a každou nohu, kterou posíláme, máme v ruce a zkoumáme zpracování.

  

Nohy jsme neměli v úmyslu prodávat, ale vlivem okolností jsme se rozhodli do toho nakonec jít. A oni se začly prodávat jak na běžícím páse. Dokonce tak rychle, že se nestíhalo vyrábět. A tady se dostáváme k mému selhání. Já osobně jsem rozhodl, že posuneme jejich dostupnost a budeme vyrábět do mínusu - na základě vaší poptávky budeme vyrábět. Jenže, jak jsem říkal. Výrobu nemáme v ruce my a náš kontakt tak trošku selhal. A s ním i my. A nejhorší na tom všem je, že je to všechno na úkor vás, našich zákazníků. Jste lidi jako my, máte podobné zájmy, je vám podobně let. Sdílíte podobné nadšení. Tak se poměrně lehko dokážu vcítit do vaší situace a o to víc mě to všechno štve.

 

Jak se z toho ponaučím? Už to nebudu dělat. Půjdu na riziko, objednáme toho spoustu na sklad a budeme doufat, že se vše prodá. A až se to prodá, tak to třeba i stáhneme z nabídky a zpět do prodeje to půjde až v momentě, kdy to bude u nás v regálech a budeme to moci doručit třeba už do druhého dne k vám.

 

 

Nyní máme již pečlivě nasmlouvané a zaplacené nové dodávky v pro nás obrovském objemu, které by bylo možné  dodat přibližně do tří týdnů. Vaše objednávka je již zaplacená. Pokud budete chtít mít vaši objednávku takto proplacenu v rezervaci a peníze nám zatím necháte, není to problém. Já budu radši, ale rozumím, že náš vztah jsem tímto poškodil a očekávat vaši důvěru nemůžu. Tak vám je můžu hned nebo kdykoliv si to případně rozmyslíte v budoucnu - vrátit na účet. Nemusíte mi to psát, dohledám si to. Každopádně vás o průběhu naskladnění budu informovat a jakmile bude zboží k dispozici v regálu, jsem připraven to zase rozjet a hned posílat k vám!

 

EDIT, příběh pokračuje:) !

 

Snímek obrazovky 2020-01-07 v 16.51.24

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.