Noha story

4 minutky čtení.

Moje jméno je Luboš Nouzák a jsem tvůrce Treesome. Píše se březen 2020. Těžká doba, #treesome neni úplně něco, na čem bychom chtěli vydělávat miliony, spíš je to hobby a trochu náš životní styl. Jenže tím pádem máme teď v souvislosti s těma lumpama netopýrama spoustu starostí kolem a času na tyhle krásný stolky moc nezbývá. Co je ale důlězitý a co chci říct⚠️.

 

Spoustu z vás doma kutí a píše mi, jestli by nešly vyrobit a prodat jen ty černé #hairpin nohy. Že desku si vyrobíte nebo renovujete sami. A mně se ta vaše iniciativa a aktivita líbí. Tak jsou teď na eshopu na prodej i zvlášť. Nikde jinde na internetu jsme je levněji nenašli. Tak to berem jako takovou podporu českého kutilství. Nezabere nám to moc práce a vy se tím aspoň zabavíte a přijdete na jiné myšlenky. Hlavně při tom svém kutilství prosím nemějte zapnutý zprávy na Nově. Tak a teď bych ten příběh nejradši ukončil, jenže.. Pod obrázkem to pokračuje.

  

NohaStory

 

 

Začátkem května 2020 se stal průšvih. Náš výrobce přestal stíhat výrobu #hairpin nohou. Jenže my jsme vás nechali vesele nakupovat dál. Takhle jste nakoupili stovky nohou, které jsme neměli a na zakázku se měly stihnout dovyrobit do 7 dní. Jenže náš výrobce selhal. Materiál prostě došel a najednou nastal kolaps. 

 

Každé jednotlivé objednávce jsem se osobně omluvil a navrhnul různá řešení. Jedno z nich bylo mi dát důvěru, že ty nohy prostě do třech týdnů seženeme a šmitec. Další základní nabízené východisko bylo prostě vrátit peníze.

 

A stalo se něco pro mě absolutně neuvěřitelnýho. Refundoval jsem dohromady jen dvě objednávky. To mě opravdu neskutečně motivovalo okamžitě dlužné zboží sehnat jinde. Hledal jsem prodejce a výrobce po celé Evropě. Nakonec mě ta rešerše dostala až k firmě, kterou asi všichni znáte. Je to Škodovka z Boleslavi a její smluvní výrobce kovových komponentů do karoserií. Vyrábí například i pro #Porsche nebo #audi.

  

Snímek obrazovky 2020-05-27 v 17.06.53

 

Podařilo se mi sjednat schůzku a na ní se stala další neuvěřitelná věc. Dohodli jsme první dodávku hairpin nohou k vašim stolkům do konce měsíce. Takže od teď budou v Boleslavi vyrábět pro Škodu, Porsche a .. Treesome! Až vám někdo někdy bude říkat, že něco není možný, tak si tohle přečtěte znova.

 

Tak a tohle je prozatím konec, snad už žádný virkule řešit nebudeme muset, ne kvůli tomu, že by nás nebavilo řešit problémy, ale hlavně proto, že je tenhle článek už opravdu dlouhej:).

 

Zdraví Luboš z Treesome.

IMG_4012

 

 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.