Krize = Příležitost, Hairpin nohy, příběh pokračuje:)

1 minutka čtení.
Snímek obrazovky 2020-05-16 v 13.01.30

Asi před týdnem jsem psal o tom, jak se nám prodej hairpin nohou nejprve pořádně prodejně zvrhnul a poté úplně zkolabovalOd té doby se s původním výrobcem snažím všelijak domluvit, pomoct mu rychle sehnat další materiál a celý proces popohnat, jak to jen jde. Poptával jsem i jiné výrobce v ČR, až jsem nakonec narazil na firmu, kterou všichni dobře znáte. Je to Škodovka z Boleslavi a její smluvní výrobce kovových komponentů do karoserií. Vyrábí například i pro Porsche a Audi z Německa. I když jsem tomu úplně nevěřil, vím, že příležitosti se mají chytit za pačesy i když je pravděpodobnost úspěchu malá. 

 

Podařilo se mi tak sjednat schůzku. A tak jsem sednul do auta a vyrazil za dobrodružstvím:). Po poměrně dlouhém jednání, nakonec vzešel příslib ze strany výrobce, že první objednávka bude dodána na hraně května a června. Teoreticky je tam možnost i dlouhodobé spolupráce. 

 

Takže pokud se to opravdu skutečně podaří realizovat, tak od teď budou vyrábět pro Škodu, Porsche a ... Treesome. Až vám někdo někdy bude říkat, že něco není možný, tak si tohle přečtěte znovu:). 

 

Další info o tomhle procesu snad už dostanete přímo od kolegy Máry, který zajišťuje distribuci a pošle info o dostupnosti a finálním vyřízení objednávky.

 

Pěkný víkend. Luboš

IMG_4012

 

 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.