Hairpin nohy: Stylové stálice vašich interiérů už 4 roky

3 minutky čtení

Vážení příznivci designu 🙋‍♀️,

kdo by to byl řekl? Už čtyři roky krášlí naše hairpin nohy vaše domovy, kavárny a ateliéry. Vždyť se zdá, že to bylo včera, co jsme, inspirováni vintage stylem, přinesli na český trh první várku těchto štíhlých krás. Hairpin nohy se staly nedílnou součástí našich životů a vašich domovů. 

 

 

Začátky a boom 🚀

Naše cesta začala skromně. Jak už asi víte, hairpin nohy jsme si začali sami vyrábět, a to přímo u Škodovky a nikdo jiný je v tu dobu neprodával. Byl to unikát, který jen tak nikdo doma neměl. Byly větší vzácností než úsměv daňového úředníka 🙂. V počátcích jsme se setkávali s různými výzvami, ale i díky vaší podpoře a vytrvalosti našeho kapitána Luboše, jsme se s nimi poprali a spoustu novýho se naučili. 

Černé hairpin nohy zažily tehdá obrovský boom🚀 a od té doby jsme prodali tisíce kusů, které nyní zdobí vaše domovy, kavárny, galerie, resorty, hotely a další. Staly se bestsellerem celého Treesomu, ale i celého design truhlářství 🔝.

Co dělá hairpin nohy tak jedinečnými

Nejen, že jsou naše nohy pevné jako skála 🪨 a štíhlé a elegantní jako baletka 💃, ale díky široké paletě barev 🌈 si každý může vybrat tu svou. Chcete zlatou, aby ladila s vašimi bankovními účty ✨? Máme. Nebo raději pastelovou růžovou, jakou nosíte na nehtech 💅? Pro vás taky máme!​

 

 

Vaše obliba hairpin nohou nás inspiruje k tomu, abychom neustále inovovali a přinášeli nové varianty. Aktuálně je naše nabídka velmi široká, najdete u nás nejen dvojpiny, ale i trojpiny, velikosti od 13 cm do 76 cm a různé barevné provedení. Věříme, že u nás si vybere opravdu každý. Tyto nohy dodávají vašemu nábytku nejen stabilitu, ale i unikátní vzhled, který osvěží každý interiér.

Haripin nohy se staly velmi rychle populární. S jejich pomocí si každý šikovný kutil může vyrobit vlastní stolek nebo nábytek 👨‍🔧. Díky popularitě samozřejmě přišla na trh také konkurence. Ale my se nedáme, děláme to totiž jinak! 😏

Překážky na cestě? Samozřejmě

Jak říkáme v Treesome: "Každá krize je příležitost" 🤗. Na naší cestě jsme narazili na nejednu překážku. Pamatujeme si období, kdy jsme bojovali s výpadky materiálů a museli jsme hledat nové dodavatele, abychom uspokojili všechny objednávky. Ale zvládli jsme to rychleji než barista latté ☕. Vaše trpělivost a důvěra v nás je klíčová a díky vám se stáváme silnějšími a lepšími. Děkujeme! ❤️

Myslíme i na zelenou

Ne, nemyslíme tím zelenou v hospodě Na růžku nebo zelenou hairpin nohu 🤪 (ačkoliv by to mohl být zase slušně kontroverzní nápad 🤔). Věříme, že kvalita jde ruku v ruce s udržitelností. Proto se snažíme využívat lokální suroviny a dbáme na ekologické postupy výroby. Chceme, aby naše produkty nejen zkrášlovaly vaše domovy, ale také přispívaly k lepšímu životnímu prostředí​. A i proto vyrábíme v pořádné kvalitě, která vydrží léta 💪 a taky si nenecháme hairpin nohy posílat přes půl světa, ale vyrábíme je v českém prostředí 🇨🇿.

 

 

Děkujeme že jste s námi v rodině

Dočetli jste se až sem? Super! ❤️ Chceme vám totiž moc poděkovat za podporu, důvěru a to, že jste stále s námi. Ceníme si toho, že podporujete zlaté české ručičky a lokální poctivou výrobu 🇨🇿. Vaše podpora nás neustále pohání vpřed 🚀. Jsme vděční za každého z vás a že se k nám tak rádi vracíte. Těšíme se na další roky, kdy budeme moci zkrášlovat vaše domovy.

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo speciální požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám pomůžeme najít to nejlepší řešení pro váš interiér.

Jo a pokud máte třeba nějakou fotku vašeho stolku nebo výrobku s našimi hairpinami, budeme moc rádi za označení na Instagram nebo když nám ji zašlete třeba na mail. 💌

Ještě nejste v naší rodině? Tak na co čekáte! Připojte se 🤗.

 

 

S láskou a úctou k designu,

Lenka a celý tým Treesome.

 

 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.