Máme nové papírové lepenky!

1 minutka čtení.

Tak fajn. Tohle jsou nový papírový lepenky, recyklované a -telné certifikátem FSC. Byli jsme na ně fakt zvědavi a ... Fakt se nám líbí! Dlouho jsme přemýšleli, co na ně napsat. Důležité bylo, aby to nebyly prázdné fráze. Takže. Jdeme na to.

 

effefe

 

DĚLÁME TO POCTIVĚ. Jak jsem tu již psal, není to byznys, který by nás měl živit. Neprodáváme toho kamiony a nevyrábíme to v halách, ale v malé dílně. Všechno tak máme v ruce, 100% známe každý poslaný kus a 100% bereme zodpovědnost za kvalitu zpracování. Máme ale internetový obchod a součástí dodávky je tak i doprovodná služba, kvalita balení, zákaznická podpora atd.. Snažím se všem odpovídat sám, jako přímý majitel, ne vždy se to podaří, ale snažím se. Telefonní číslo na eshopu je také moje soukromé. Cílem je, se nejdřív důkladně naučit a poznat, co potřebujete, na co se ptáte a jaké máte problémy. A pak až to předat zákaznické podpoře, abych se mohl soustředit na růst.
 
RUKAMA. Pro někoho možná trochu zvláštní, ale my v tom vidíme konkurenční výhodu. Souvisí to trochu i s bodem číslo 1. Vyrábíme produkty, které mají duši, každý kus je originál, jsou přírodní a mají i drobné nedostatky ruční práce. A my jsme na to všechno hrdi.
 
S RADOSTÍ A LÁSKOU.❤
 
Snímek obrazovky 2020-01-07 v 16.51.24
 
 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.