Jídelní stůl story

Tak a je to tady. Chtěli jste velký masivní jídelní stůl, zde jej tedy máte!

Psali jste nám chvíli po odstartování eshopu. Dlouho jsme tomu odolávali, protože jsme mikropodnik s mikrodílničkou a vyrobit něco takového pro nás bylo velmi náročné. Abychom tuto produkci zvládli, přizvali jsme si na pomoc kolegu Lukáše s jeho strýcem a jejich dílnou. První kousky byly přímo z našich vlastních zásob.

Už jsme si zvykli na příval individuálních požadavků, a tudíž jsme připraveni na situaci, kdy budete potřebovat zesvětlit nebo ztmavit barvu dřeva, zda budete potřebovat rovnou hranu nebo na "divoko", atd... Výrobnu na desky máme připravenou, uděláme takovou desku, jakou budete zrovna potřebovat. 

 

Vzorky moření dubového dřeva. 

 

Jakýkoliv kousek můžeme i dopravit a osobně připevnit k podnožím. Výrobu máme kompletně ve svých rukou a dobře víme, jak záleží i na detailech. Stůl děláme tak, jako by měl stůl stát v naší jídelně. Je vyroben tak, aby ho mohla zdědit minimálně další následující generace. Posaďte na desku slona, ​​vydrží vám. Desku také můžete použít jako přistávací rampu pro rakety, doporučujeme ji však hlavně do jídelny. 

Kromě jídelních stolů dokážeme vyrobit i třeba pracovní stoly. Jeden takový, odkud zpracováváme veškerou komunikaci s vámi, můžete omrknout i osobně na naší prodejně na Andělu.

 

 

Pracovní stůl na prodejně v Lidické 28, Praha 5

 

Tak takto nějak vypadal náš úplně první kousek v dílně ještě před lakovačkou. Pro lepší představu v interiéru jsme vybrali pro nás velmi blízkou lokaci. Jedná se o studio na půdě naší smíchovské základně, kde máme sklad. Kompletní osvětlovací foto techniku jsme použili přímo z vlastního skladu eshopu, který máme pod palcem:)

 

158005153_235668458235834_4750566413639618642_n

 IMG_6782 

IMG_6792

 

 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.