Topol story

Tenhle článek má být o stolkách z topolových kuláků, text je ale psán ještě mnohem dříve, než bude první stolek vůbec vyroben. Proč? Protože se ho prostě už nemůžeme dočkat! Myslím, že bude aspirovat na ten zatím nejkrásnější konferenční nebo menší jídelní stolek, co jsme kdy vyrobily. Některé sortimenty, které se nám podařilo ulovit jsou pravidelně oválného tvaru, složené ze dvou jader, snad se vše podaří, jak má! Nechme se překvapit! Cílem je vytvořit dokonalého společníka do vašich industriálních - boho - rustikálních - přírodních interiérů.

Prozatím jsme tedy vyselektovali z těžby opravdu to nejkrásnější a nejkvalitnější, co bylo třeba. A že bylo z čeho vybírat! Těžba proběhla cca před rokem a od té doby kuláky ležely volně na trávě a velmi přirozeným a velmi pomalým procesem postupně schnuly. Našim cílem bylo vybrat kousky, které dáme na vhodnější místo a necháme je doschnout. Až poté je budeme dále zpracovávat. Tady je letmý pohled, z jaké hromady jsme vybírali.

 

giphy_1

 

Tahle celá hromada patří sousedovi lesníkovi, co kácel opravdu impozantní topoly, které lemovaly nedaleký potok u obce Býchory u Kolína. To nejlepší už máme srovnané před dílnou!

 

55822894-0B65-484E-8914-866F896C2E09

 

BFA81F9E-B6F1-41BB-99EF-B2D3569EBF3C 

No a to je prozatím všechno, teď počkáme až nám to pěkně proschne a pak teprve začne pořádná práce s řezáním, broušením, dalším řezáním, dalším a dalším broušením, zcelováním, lakováním a dalším lakováním a tak dále .. :)

 

Tak po dlouhém čase se vracím k tomuto článku, dneska jsme vše vyfotili v interiéru, produktové fotky jsou ready a musím říct, že jsme z toho opravdu nadšeni. Na výsledek se můžete mrknout v nabídce, pokud již nejsou vyprodány. Pro představu o progresu z výroby. Toto je foto před několika měsíci.

 

IMG_4162

 

A toto je výsledek po práci.

 

IMG_5620 (kopie) 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.