Treesome X Threesome

1 Minutka čtení.

Pozor, sex příspěvek ALERT!⚠️ Včera jsme měli s Vojtou z kanceláře Treesome poradu s klukama z jedné marketingové firmy, abychom nejen pořád něco vyráběli ale i taky něco sem tam prodali.

No a na tý schůzce nám bylo řečeno, že prý tenhle obrázek se na Gůglu ukáže jako ten první ze všech obrázků. Tak jsem to teď zkoušel a ono to na mym prohlížeči bylo ještě mnohem horší. Tak jsem to samosebou hlouběji prozkoumával a... No. Prostě. Nezkoušejte to zadávat bez mezer✋. Když to dáte s mezerou, tak se tam aspoň nějaký reálný stromy zobrazí, hurá nazdar!

Snímek obrazovky 2020-07-31 v 18.43.18

Když jsme ten název vymýšleli, tak mě tohle úskalí úplně nenapadlo. Nevěděl jsem úplne přesně, co budeme prodávat. Jen jsem věděl, že to bude spojené s naším lesem a se stromy a přírodou. No a taky jsem trochu chtěl ať to zní světově✈️. Proto ta angličtina. Jenže další problém, se kterym jsem nepočítal. Ono posílat stolek, co má 20-40 kg kamkoliv přes hranice prostě ekonomicky nemá smysl. Takže s globální expanzí po Amazonovsku to nevypadá úplně růžově.

Takže teď tu tak sedím a protože je těch objednávek zatraceně málo a nudím se, tak jsem aspoň vymyslel zbrusu nový logo.

Snímek obrazovky 2020-07-31 v 18.43.27

Kluci z té firmy říkali ať ten název změním. Já to nechám. Drobný nedostatky jsou přece znakem ruční práce. Ruční práce pořád úplně nevim, jestli nám jde. Zato těch nedostatků je na rozdávání. Škoda, že se nedají i prodávat.

Konec hlášení, užívejte víkend a hezký počasí! 

Zdraví Luboš. Ředitel kolotoče.

IMG_4012

 

 

 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.