Dřevěné podnože story

3 minutky čtení

Máme tady další story 🥳.

Příběh dřevěných podnoží, která začíná kde jinde, než v samotném srdci Evropy - v naší rodné zemi 🇨🇿.

Co nás přivedlo na myšlenku vyrábět nohy ze dřeva? Byly to ocelové podnože, které už nějakou dobu vyrábíme a stále máme více a více požadavků na různé individuální zakázky

Troufáme si říct, že v podnožích jsme se stali celkem profíci 😇 a často už prodáváme víc železa než dřeva 😅. Napadlo nás, že by jistě spoustu z vás ocenilo více přírodních materiálů a že takový celodřevěný stůl má něco do sebe 🤗

Dali jsme tak hlavy dohromady a sami si navrhli a vyrobili dřevěné nohy ke stolu. Nechali jsme se inspirovat těmi nejprodávanějšími kousky ze železných podnoží, a to jsou obdélníkové a lichoběžníkové tvary.  

 

První vzorek z naší dílny.

 

Každý kus, který vyrábíme je tvořen s láskou a péčí z českého dubového dřeva. Bohužel jen ze dřeva to nejde, v horní části podnoží najdete železnou pásovinu, která je nutná pro stabilitu a pevnost upevnění k desce. Síla pásoviny a její komaxitní úprava zajišťují, že podnože vydrží opravdu hodně! 

První kousky

Náš první výtvor, lichoběžníkové dřevěné podnože, mají nezaměnitelný a moderní vzhled. Jejich úzký profil 80x25 mm z dubového dřeva přináší do prostoru nejen robustnost, ale také nadčasový design. Jsou skvělé jak pro jídelní, tak i pracovní stůl.

Nabízíme zároveň možnost volby šířky podnoží dle vašich potřeb. Máme pro vás připraveny různé rozměry, aby se naše podnože perfektně hodily k vašemu stolu. A nezapomeňte, cena zahrnuje hned dva kusy.

 

 

Stejně jako oceláče, tak ani dřevěné podnože necestují z žádné dálky 🇨🇳❌. Putují z naší dílny přímo do expedičního skladu v centru Prahy, kde si je můžete vyzvednout a nebo je pak rozesíláme po celé ČR. S ekologickým přístupem a pečlivým balením v recyklovaných kartonech věříme, že tyto podnože nejsou jen novinkou, ale příběhem, který může ozvláštnit každý stůl.  

 

Líbí? Budem rádi za jakýkoliv feedback, nápad nebo třeba jen fotku z vaší tvorby. Třeba do mailu nebo na Instagram

Za celý tým Treesome,

zdraví Lenka

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.