Plníme přání: Barevné hairpin nohy

"Dokážete nám prosím udělat i barevnou variantu hairpin?" Tak tuhle větu jsme často slyšeli už od počátku celého Treesomu a doposud nebyli schopni vyhovět. 🥺
 
 
Každý má rád černou nebo bílou klasiku, která je samozřejmě nejžádanější. Není na tom totiž co zkazit a hodí se přeci do každého interiéru 😊.
Je to už nějaká doba, co jsme sepsali tento článek ✍️ právě pro tyto dotazy, zda dokážeme vyrobit i jinou barvu 🤷‍♀️. Když se někdo ozval, že opravdu potřebuje jinou barvu, tak jsme radili, aby si nohy zkusil zbrousit a nastříkat barvou, kterou potřebuje, vědomi toho, že bohužel nemůžeme vyhovět se vším a fakt nás to trápilo. 
 
Není to ale tak dlouho, co jsme zariskovali a objednali na sklad ve větším množství stříbrnou a zlatou barvu, které byly v dotazech nejčastější. Nyní jsou tyto barvy velmi populární a začali jsme je naskladňovat pravidelně 💪.
 
Chybělo ale něco, co by vyčnívalo nad standard, co jen tak nikdo doma nemá 🤔. Něco lehce kontroverzního, tak trochu retro styl, který ale dodá naopak tu originalitu.
 
Představujeme tak pastelově tyrkysové a růžové hairpinky.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trochu jsme zase zariskovali a objednali jich na sklad celkem velké množství, protože i barva na tyto hairpiny je podstatně dražší a tak jsme chtěli cenu srazit na co nejnižší. Pokud to tak ale půjde dál a bude zájem o další barvy pokračovat, tak se můžete těšit na další varianty. No, a když se neprodají, tak o odběr růžových se jistě postará naše kolegyně Danča 😅.

 
 
 
 
Za tým Treesome, 
zdraví Lenka 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.