Dva roky záruky? V Treesome dáváme doživotní záruku.

4 minutky čtení

Znáte ten pocit, když si něco koupíte, utečou přesně dva roky a rozběhne se tzv. „kur**tko“? Produkt musíte vyhodit nebo zaplatit drahou opravu či koupit nový. U nás v Treesome to tak nefunguje.

Vyrábíme kvalitní nábytek z masivního dřeva a podnože z oceli, co vydrží snad všechno. Jenže. Vyrábíme z masivního dřeva, které pro svou přirozenou povahu neustále pracuje. Dřevo je přírodní materiál, který je tak trochu pořád živý. Přesně to na něm milujeme! ❤️ Někdy ale může zapracovat víc, než byste čekali. Obzvlášť když se k tomu přidá kurýrní doprava, kdy s balíkem nemusí být zacházeno s největší péčí 😔. I proto na všechny stoly a stolky poskytujeme doživotní záruku. 

 

Děláme na 100%, aby se nic nestalo

Než se dřevo dostane k vám, prochází dlouhým procesem sušení. Nic neuspěcháváme a dřevo sušíme i několik let nebo ho dáváme vysušit do sušárny, aby bylo stabilizované a u vás doma už pracovalo co nejméně.

Přírodě se ale poručit nedá. I když děláme všechno pro to, aby se to nestalo, výjimečně se může stát, že stolek praskne a bude se dál štěpit a to ikdyž váš stolek žádnou puklinu neměl, ale najednou dřevo začalo praskat💔. Naštěstí jsme ještě nikdy takové pukliny zachraňovat nemuseli, ale pokud by se s vaším stolkem cokoliv dělo, rádi okamžitě zasáhneme. Pukliny dodávají stolkům jedinečný vzhled a my v Treesome je považujeme za krásné. 👌

Žádná dvouletá záruka, u nás vždy budete mít náš závazek k doživotní péči! Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě a bleskově se postaráme o nápravu, pokud se cokoliv stane. Stejně tak si stojíme i za našimi ocelovými nohami české výroby, které unesou (skoro) všechno. Ale pokud by přece jen něco neunesly, v rámci doživotní záruky se postaráme i o ně!

 

Stolek Treesome

 

Jak to děláme

Naše zákaznická podpora je tu vždy pro vás a můžete nám kdykoliv zavolat nebo napsat, že se stolkem něco není v pořádku. Obratem se postaráme o to, abychom vám produkt dali zase do pucu a vy jste měli doma nábytek, se kterým jste spokojení. 

Praskliny umíme zastabilizovat, aby dřevo nepraskalo dál. Pokud je dřevo puklé do takové míry, že už se vám stolek nelíbí, nebo pokud se úplně rozpadlo (to se nám ještě nestalo!), stolek vám rádi vyměníme za úplně nový kus. 

Proč to děláme

Možná si říkáte, že jsme blázni, když dáváme doživotní záruku. Že toho budou všichni zneužívat a chtít za pár let vyměnit nábytek jen proto, že už se jim nelíbí. Stát se může cokoliv. Ale my našim zákazníkům věříme. Děláme věci upřímně a s čistým svědomím. Jsme přesvědčení, že "co vyzařuješ, to přitahuješ" a věříme vám, že jste s námi na jedné vlně. 

 

mceclip0-15

 

 

 

Ozvěte se nám

Něco není v pořádku? Zavolejte nám a všechno spolu vyřešíme!

Naše infolinka je vám k dispozici každý pracovní den od 8:30 do 17:00 na čísle +420 777 036 830.

Ozvat se nám můžete i na e-mail info@treesome.cz nebo se za námi zastavit na prodejně. Najdete nás na adrese Lidická 28, Praha 5 a jsme tu pro vás od pondělí do pátku 8:30 - 17:00.

 

Za tým Treesome, zdraví Klára

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.