Obdélníková podnož story

Už jsme vás seznámili s tím, jak jsme na našem eshopu začali prodávat hairpin nohy. Jak jsme ale začali prodávat obdélníkové podnože? 

Příběh podnoží je vlastně hodně podobný jako u hairpin nohou. Protože jsme národ kutilů, tak nejeden dotaz padl na možnost výroby a doručení obdélníkové podnože k velkým masivním stolům. Jistě každý uzná, že k malým konferenčním stolkům jsou hairpin nohy jednoznačnou volbou. Když ale někdo vyrábí pořádný masivní desky k velkým jídelním stolům, jsou zde zapotřebí sakra pořádný podnože, co zajistí dokonalou stabilitu a navíc se k desce lépe hodí. A tak jsme opět vyslyšeli přání našich zákazníků a zařadili elegantní obdélníkové podnože do našeho sortimentu. Nejprve jsme objednávali ze zahraničí, ale to bychom nebyli my, kdybychom nechtěli podpořit zlaté české ručičky. Navíc opět přibývaly požadavky, a to na individuální výrobu.

 

 

Dobrých kovářů je v naší republice jako šafránu. Jenže my jsme z toho našeho požadavku mít parťáka přímo u nás neslevili a po různých spolupracích, které z různých důvodů nevyšly, nakonec našli Filipa. Má mini dílničku u Plzně, kterou s našimi zvětšujícími se objemy objednávek postupně zvětšuje a zefektivňuje výrobu. Krom sériové výroby je pro nás také obrovskou oporou při individuálních zakázkách. To od něj pocházejí všechny odborně zodpovězené dotazy od vás, ceny i pomocné výkresy a vizualizace.

 

První várka obdélníkových podnoží od našeho kováře Filipa.

 

 

A proč vlastně zvolit podnože a jaké jsou jejich přednosti?

 

Pevnost, stabilita - Železné podnože unesou opravdu v podstatě cokoli = při statickém tlaku (nehybné závaží uprostřed podnože) 700 kg u rozměru 90x72 cm a 1000 kg u 40x43 cm ! Nosnost ocelových podnoží je 120-450 kg. 

Udržitelnost Železné podnože vydrží napořád. Železo je také perfektní investice. Když koupíte dnes a prodáte za 10 let, bude to minimálně za dvojnásobek ceny.

Praktičnost - Montáž podnoží nebyla nikdy jednodušší. Stačí vyvrtat pár děr a podnože k desce přišroubovat. Stačí vám dvě podnože, deska a stůl je hotový. Rozhodně se nemusíte bát, že by se stůl odšoupl na jiné místo nebo se dokonce převrhl. Podnože i s deskou jsou opravdu stabilní.

Design - Podnože jsou jednoduše elegantní. Hodí se ke každé větší desce a dodá jí opravdu šmrnc. Podnože jsou navíc univerzální a hodí se snad úplně všude a ke všem materiálům. Navíc tento minimalistický design jen tak z módy nevyjde.

Individuální výroba - Potřebujete jiný rozměr než máme v nabídce? Nebo dokonce jiný tvar? Kontaktujte nás, díky Filipovi můžeme nabídnout a vyrobit jakoukoliv podnož na míru. 

 

 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.