Tak a další špendl na mapě

3 minutky čtení

Nejdřív jsem chtěl psát o tom, že máme novou a velmi nadějnou spolupráci se známým kovářem Filipem s dílnou v blízkosti Plzně, který nám teď bude nově dělat kovové individuální požadavky na podnože a doplňky ze železa. Dosud jsme vyráběli totiž jen velké série, co jsme měli v nabídce. Jenomže to bude tak už naše druhá dílna na kovovýrobu, tu první totiž máme u Škodovky v BoleslaviTovárna v Boleslavi nám totiž neumožňovala plnit vaše individuální přání.

 

My_a_Treesome_Titulka

Červené špendlíky na mapě - naše provozy a klíčové spolupráce.

 

Opodál v Seleticích tam máme i další menší truhlářskou dílnu, kde vyrábí některé stolky můj švagr s bráchou a strejdou (kovo a truhlařina špendlíky nahoře nad Prahou). V původní dílně u Prahy (špendlík vlevo od Prahy) jsme s tátou totiž kapacitně úplně přestali stíhat zpracovávat všechny vaše objednávky a všechno dřevo z našeho lesa, které se často suší ve stodole u prarodičů v Kolíně (špendlík vpravo od Prahy).

 

My a Treesome Titulka (kopie 2)

Táta a já při tom, jak nic nestíháme.

 

No a celej tenhle kolotoč se snažíme ukočírovat z kanceláří v centru Prahy, kde máme i průběžný sklad a takovou provizorní výdejnu. No, takže tak. Je vám to teď už všechno jasnější? Mně ne. Každopádně od Filipa si slibuju hodně, je to opravdu kluk šikula, už jsme pár kousků stačili vyrobit a spolupráce je na 1*, tak mám docela radost a i to mě motivovalo napsat tenhle článek.

Kdybyste nás chtěli poznat trochu více osobně, mrkněte se na zbruzu novou stránku o nás, kde jsou i fotky (těch, co se nechali vyfotit:)). A nebo se stavte na výdejně, je to kousek od náplavky, tak si tam rovnou dejte pivko, třeba v kopce Marina Gallery, kde jsme dělali interiér na míru. Když jsem zabrousil k té konzumaci, tak v administrativní budově, kde sídlíme, je taky v přízemí nejlépe hodnocená veganská restaurace Eaternia, tak tam můžete zajít na oběd a vejlet se vším všudy máte kompletní.

 

Zdraví Lubo. Ředitel kolotoče.

IMG_4012

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.