Hairpin noha story pokračuje..

3 minutky čtení.

Psal se rok 2019, kdy nás oslovili první kutilové, co si chtěli vyrobit vlastní stolky a ptali se na naše hairpin nohy ke stolům. Tenkrát to byl pro nás pořádný skok do nového a nikdy by nás nenapadlo, jak moc se stanou tyhle elegantní nožky oblíbené a že budou brzy zdobit nejednu domácnost. Nebo že se díky tomu budeme dokonce stěhovat do jiných prostor, protože se vám ty naše nohy tak moc líbily, že nám byly prostory na Řepích fakt už malý. 

 

Starý vs. nový sklad.

 

Tenkrát, probíhaly různé spolupráce, až pro nás začala vyrábět Škodovka a jelikož se hairpiny vyráběly na velké objednávky, nebylo možné uspokojit individuální potřeby, jako je jiná výška nebo barva. No a pak jsme našli super kováře z Plzně, který pro vás začal plnit všelijaká přání. To ale vždy nějakou dobu trvá a lakovat 3 kousky noh jinou barvou než ostatní produkty je opravdu dost drahé.

No, za tu dobu co hairpiny prodáváme přicházelo mnoho různých nápadů. Přemýšleli jsme nad tím, jak nabídnout to nejžádanější, nejkvalitnější, nejoriginálnější, v co nejkratší čas a především za co nejlepší peníz. A tak přicházíme s naprostou novinkou. Zlato a chrom. A hlavně, máme je skladem a za super prajz! 

 

 

No a stále platí to, že pokud na nás máte cokoliv individuálního, dejte nám vědět. :)

 

Z tohoto projektu máme velkou radost, tak doufáme, že tím uděláme radost i dalším spokojeným majitelům a truhlářům. Treesome posouváme zase o kousíček dál a už teď přemýšlíme, co nás asi čeká příště. :)

 

Zdraví Léňa z Treesome.   

 

 

Treesome vysazuje stromky

Treesome vysádza stromčeky

Chci zasadit strom
Při další brigádě pro něj najdeme místečko u Kolína.
Chcem zasadiť strom
Pri ďaľšej brigáde pre neho nájdeme miestečko pri Kolíne.
V rámci eshopu jezdíme pravidelně brigádničit do přírody. A vymysleli jsme, že byste nám mohli pomoct příspěvkem 59 Kč na nové sazeničky. O tom, co se s vaším příspěvkem bude dít, vás budeme informovat emailem. V rámci eshopu jazdíme pravidelne brigádničiť do prírody. A vymysleli sme, že by ste nám mohli pomôcť príspevkom €2,51 na nové sadeničky. O tom, čo sa s vašim príspevkom bude diať, vás budeme informovať emailom.